Larocar was in de jaren tachtig de eerste in Nederland die het BORSTELLOOS wassen introduceerde, onder het motto WASSEN zonder KRASSEN.
Sinds de dag van vandaag gebruiken wij dit motto nog steeds, want het is ook echt krasvrij!
Elke auto wordt met de hand grondig en zorgvuldig voorgewassen door een professionele wasstraatmedewerker. Ook wordt er bij Larocar veel aandacht besteed aan het reinigen van de velgen. Door goede en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen te gebruiken krijgen wij elke velg weer brand schoon.
Wanneer de auto is voorgewassen gaat deze onder de machine. Door middel van een Hogedruksysteem dat vooral als doel heeft, het grondig reinigen van de dieperliggende delen van de voertuigen. Met andere woorden de plaatsen waar de borstels niet kunnen komen. Een ander bijkomend voordeel van het reinigen met hogedruk is dat de grove vuilresten en zand e.d. onder de auto zonder wrijving van het voertuig verwijderd worden.

Larocar biedt u 3 verschillende was programma’s.

Programma 1 is het volledige programma; De auto wordt grondig voorgewassen en de velgen worden gereinigd. De machine weekt de auto in met shampoo waarna de bovenkant en de zijkanten met hogedruk wordt afgespoeld. De gehele auto wordt voorzien van een wax / drooghulp waarna deze 4 keer wordt gedroogd. Onze wasstraat medewerker loopt de auto nog een keer na.

Programma 2 is een programma waarbij de klant het niet nodig vindt om de velgen te laten reinigen; De auto wordt grondig voorgewassen. De machine weekt de auto in met shampoo waarna de bovenkant en de zijkanten met hogedruk wordt afgespoeld. De gehele auto wordt voorzien van een wax / drooghulp waarna deze 2 keer wordt gedroogd. Onze wasstraat medewerker loopt de auto nog een keer na.

Programma 3 is een ‘regenprogramma’. De auto wordt grondig voorgewassen en de velgen worden gereinigd. De machine weekt de auto in met shampoo waarna de bovenkant en de zijkanten met hogedruk wordt afgespoeld. De gehele auto wordt afgespoeld met gedemineraliseerd (kalkvrij) water. De auto wordt niet gedroogd, maar droogt snel en vlekvrij op dankzij het behandelde water.

Voor elk wasprogramma heeft Larocar een abonnement. U wast 11 keer en betaalt 10 keer.