Kromme velg? Het is erg vervelend als u met uw mooie velgen over iets heen rijdt. Het komt vaker voor dan u denkt. Door de velg opnieuw te richten is iedere kromme velg weer recht te krijgen tot een paar tiende mm. 
Stoeprandschade? Het is mogelijk om alleen stoeprandschade weg te werken. Deze manier is de goedkoopste manier om velgen weer netjes te krijgen, aangezien de meeste schade altijd op de rand zit. Als eerste wordt de velg goed schoon gemaakt, vervolgens worden de randjes met een draaibank netjes afgedraaid of worden de randjes opgelast. Vervolgens worden de randjes bijgespoten met natlak en een blanke lak.
Renoveren van velgen – poedercoaten? Uw velgen weer in de staat zoals in de showroom hebben gestaan. Poedercoaten kan in alle RAL kleuren en in verschillende kleuren zilver metallic, zwart, matzwart ,wit, goud, antraciet en tegenwoordig is er ook chroom colour en chroom look.
Larocar heeft verschillende adressen om uw velgen te laten repareren en/of renoveren. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen.